6 Temmuz 2013 Cumartesi

Film Defteri

Merhabalar :)

Film izlemeyi çok sevip çok film izlememiş olmak mümkün mü? Mümkün tabi, hatta en büyük örneği benim sanırım. Dediğim gibi film izlemeyi severim ama öyle film kültürüm çok gelişmiş değildir, bu yüzden benimde aklıma bir fikir geldi; arkadaşımla falan konuştum en iyisi bir film listesi hazırlayalım dedik; yaz boyunca izleyebileceğimiz bi' film listesi, hemen karaladık kağıda bişeyler : 

izlenmesi gereken filmler
(Bu sadece bir kısmı tabii :) )

Sonra düşündüm;  ''acaba bu böyle çok mu paspal durdu, daha güzel bişeye mi yazsaydım?'' diye, ama düşünsem de evde adam akıllı defter yok nereye yazacağım ki dediiiim ve düştüm yollara :D 
2-3 kırtasiye gezdim ama istediğim gibi bişey bulamadım, en son ilköğretim okulunun karşısında bi' kırtasiye vardı oraya girdim ve tadaa istediğimi buldum :

film defteri

Tam konsepte uygun olur diyerekten kaptım defteri. 4 liraymış zaten pek bişey değil, hem görünüşü de güzel :)

Kim görse çok beğendi defterimi, hatta en yakın arkadaşım başka şehirde olmasına rağmen arayıp buldu defteri :D O da beraber belirlediğimiz filmleri kağıtlara yazıp kendi hazırladığı kutusuna koydu, haftanın 2-3 günü oradan film çekip izliyoruz çok da güzel oluyor bence :)

film defteri


Defteri nasıl kullandığıma gelirsek; her sayfaya 2 film adı yazıp aralarında boşluklar bıraktım, izledikçe boş olan kısma yorumumu yazıp puanımı veriyorum, böylece ''bana film önerir misin?'' sorusunu duyduğumda bişeyler söyleyebileceğim :)


8 yorum:

  1. şu film seçme şeysi çok güzelmiş yaa :D:D ben de mi öyle yapsam ki :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen çok heyecanlı oluyo, "acaba buğün ne çekti? inşallah korku değildir" falan :D

      Sil
  2. Hoş fikir. ben de bu yaz filme doymak istiyorum ama 20 dakikalık dizileri izleye izleye filmler bana uzun gelmeye başladı. Aşarım inşallah bu durumu. Defter de çok şirin gerçekten. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 20 dakikalık dizilerden bende kopamıyorum ama filmleri de ihmal etmemek lazım tabii :)İzlenilen filmler güzelse aşılabilir bence :) Teşekkürler :)

      Sil
  3. Harika bir fikir beğendiğin dizileri de yazarsan sevinirim:) beklerim bana da;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler. Arrow, Doctor Who, Teen Wolf favorilerim arasında :)

      Sil
  4. Çok güzel bir fikir bayıldım!
    Tam benim gibi sinema delisine göre :p
    Defterini de çok beğendim. Ufak ajanda gibi mi yoksa daha mı büyük?
    Küçükse ben de arayıp bulayım isterim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :)
      Valla küçük-orta-büyük var, fiyatları da ona göre değişiyor tabii, benimkisi küçük, 4 liraya almıştım :) Çoğu kırtasiyede vardır bence, aramaya değer :)

      Sil