19 Mart 2014 Çarşamba

Okuoku Kitap Alışverişi

Aslında yakın zamana kadar kitap almak gibi bi' düşünce yoktu kafamda, çünkü bu aralar sınavlarım çok fazla ve kitap okumak en son düşüneceğim şeylerden biri oluyor... Çünkü başladığımda elimden bırakamıyorum, sigara bağımlılarından daha kötü hale geldim cidden.
 Daha sonra blogları gezerken The Maze Runner'ın tanıtımını gördüm. Ben onu film sanıyordum ama meğer kitabı varmış, çok sonra öğrendim tabi bunu. Konusunu okuyunca çok beğendim, distopik tarzda bi' hikaye olduğu için daha da merak ettim ve kendime hakim olamayıp internetten almaya karar verdim kitabı. (Filminin çıkacak olması da almamdaki büyük etkenlerden.)

Hazır alıyorken daha başka ne istediğimi düşündüm. Ablamla ikimizin çok istediğimiz seri olan ''Aşk tüm zamanların içinden geçer'' e baktım, uzun zamandır uygun fiyata nerede bulabiliriz diye araştırıyorduk. Aslında bu tip şeyyer için kitap fuarları en iyisi ama gidemeyince internetten alıyoruz. Çoğu yerde bu seri 50-60+ liraya satılıyordu ama okuoku'dan 46,80'e bulunca kaçırmak istemedim. Daha sonra sepetime Bögürtlen Kışı ve Kürk Mantolu Madonna'yı ekleyerek fiyatı 82,65'e tamamladım. 75 TL üzeri kargo bedava olduğu için her hangi bir kargo parası da ödemedik.


Hem fiyat bakımından, hem güvenilirlik bakımından çok iyi bir site. Ürünleri onayladığımız andan itibaren e-postayla ile de bilgilendirme yaptılar. Kitaplar kolinin içinde düzgünce yerleştirilmiş biçimde geldi ve içinden 3-4 tane ayraç da çıktı. Kısacası ben çok beğendim, bundan sonra kitap alışverişlerimi bu siteden yaparım.

2 yorum:

  1. Ben genelde idefixten sipariş ediyorum kitapları, orası da iyi ama dediğin yeri de öğrenmem iyi oldu:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet orasi da çok iyi, ben de işte nerde en ucuz varsa ordan, 1-2 lira olsada kâr peşindeyim :))

      Sil