24 Kasım 2013 Pazar

Mini in the Box Alışverişimiz

Merhabalar;
Uzun zamandır yazamıyordum bloguma, hatta bi' ara blogumun olduğunu unutmuştum bile diyebilirim ama artık geri dönüş yaptım :)

Eveet gelelim mini in the box alışverişimize. Alışverişimize diyorum çünkü ablamla birlikte yaptık bu alışverişi, o yüzden onun blogunda da bir mini in the box postu görebilirsiniz :)
İnternetten yapılan alışverişler çok geriyor beni, güvenli midir, yanlış şey mi yollarlar, kalitesiz midir soruları kafamı kurcalayıp durur. O yüzden bir kere küçük çapta bi' alışveriş yapıp ne olduğuna öyle karar veririm. Mini in the box'ta da aynı şeyi yaşadım haliyle, bu yüzden ilk olarak telefon kabı ve telefon süsü siparış ettim. 


İlk Siparişler

İlk siparişler 20 gün sonra elimize ulaştı, hem kazıklanmadığımıza hemde ürünlerin kaliteli olduğuna çok sevindik. Güvenilir bir site bulduk ya, hemen daha fazla kurcalamaya başladık siteyi. Ablam kendine Master's Sun dizisindeki kolyeyi beğenip sipariş etti, ben Açlık Oyunları'ndaki alaycıkuş iğnesinden sipariş ettim. 


alaycıkuş iğnesimasters sun kolyesi

Ürünler ''ooo hariiika'' falan demelik değildi tabii ki, ikisi de orjinali gibi olmuyor, ama ucuz fiyata ve hevesinizi almanıza yetiyor kesinlikle :)
Bunların yanında anneme ve babama saat aldık, 2 paket şarjlı pil aldık.(fiyatları Türkiye'ye oranla bayağı ucuzdu) 2 tane de saat kayışı aldık derken 35 doları doldurduk. Sitede de 35 doların üstüne çıkılırsa hızlı kargo ile geliyormuş ürünler. Ayın 14'ünde sipariş ettik, 23'ünün sabahı kargo elimize ulaştı.
Ablam da ben de Nabrut'un blogu sayesinde öğrendik bu siteyi, iyiki de öğrenmişiz. Ben alışverişten memnun kaldım, yine güzel bi' şeyler bulursam(özellikle telefon kabı) yine alırım

20 yorum:

  1. Ne güzel o telefon süsü <3
    Bir akıllı telefonum bile yok anlıyor musunnn diye ben acındırayım kendimi biraz burada :D
    Çok şekermiş güle güle kullan ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, bende çok seviyorum bayağı gerçekçi yapmışlar :)
      İnşallah daha güzel telefonların, telefon süslerin olur :)

      Sil
  2. selin'in kardeşi misin :) bu bir soru değil şaşırma ifadesiydi :D
    güle güle kullanın ama o kolyeye bayıldığımı söylememe bilmem gerek var mı?

    YanıtlaSil
  3. eveet ablamın kardeşiyim :) (biraz saçma oldu :D)
    biz de çok sevdik kolyeyi, keşke 2 tane sipariş etseymişiz birini ben takardım :P

    YanıtlaSil
  4. Ödemeyi nasıl yaptınız acaba ?

    YanıtlaSil
  5. Merhaba, Mininthebox'dan deneme 4-5 ürün aldım, 15 dolara, 30 Kasım'da yolladıklarını söylediler bugün 02 Ocak, 1 ayı geçti, tık yok, 3 dolar diye takip numarasıda almadım, ürünlerim gelmedi diye 2 kere mesaj attım, standart şablonla cevap dönüyorlar, beklemek mi gerekir, yoksa tek tek ürünler için para iadesi talebinde mi bulunmak gerek, teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Para iadesi yok diye biliyorum ben, gemiyle geliyor o yüzden gecikme olmuş olabilir, hala gelmediyse tekrar mesaj atmayı deneyin.

      Sil
    2. merhaba,
      benim 5,5 dolarlık deneme siparişim 30 gün geçmesine rağmen gelmeyince mail atıp durumunu sordum. bana kargonun kaybolmuş olabileceğini söyleyip isterseniz yeniden gönderelim, isterseniz para iadesi yapalım dediler. durumu komik bulduğumu belirtip para iadesi istedim. paypal hesabıma para iadesi yapıldı.
      şimdi yeniden sipariş vermek istiyorum, tabi bu kez 35 dolar üstü hızlı kargoyu deneyeceğim :)

      Sil
  6. Merhaba lütfen yardımcı olun. Mini in the box tan sipariş verdim ama nereedeyse 1 ay oldu. Hangı kargo sırketiylr getirdiler size yardımcı olur musunuz:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tek bir kargo şirketi kullanmıyorlar, üründen ürüne değişiyor. Umarım elinize ulaşır ürünler :/

      Sil
    2. Rica etsem banada mail adresini verir misiniz bende bir aydır siparişini gelmesini bekliyorum :(( csamancioglu@gmail.com bu adrese atarsanız sevinirim

      Sil
  7. Merhaba,
    Bloğunuzu çok beğendim ve takipçiniz oldum. Sizi de bloğumda takipçi olmaya beklerim. Sevgiler
    http://mommyslifetime.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  8. merhaba gümrük vergisi ödediniz mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba, hayır gümrük vergisi ödemedik.

      Sil
  9. bende 35$ üzerinde 1 sepet hazırladım ama 4 şubatta sipariş ettiğim saatin gelmesini bekliyorum gelirse. o sepeti de alacağımda bazı formlarda gümrük vergisi var yada sipariş gelmiyor gibi bir çok şey okudum kafam karıştı :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. geç gelmesi normaldir ama gümrük vergisi falan istemezler, küçük çapta şeyler bunlar sonuçta

      Sil
  10. Subject: Delivery issues
    Additional information:
    "Dear Customer,

    This is the customer service from miniinthebox.com. We have received your package back because it was not delivered to you successfully due to customs issue. We are really sorry for the inconvenience caused. But we would like to help you solve this problem with our greatest effort.

    Since we are not able to promise that the reshipment would not experience the same issue, we will just arrange full refund for you. You can place a new order if you still need it.

    Here's some information about refund for your reference:
    * For registered user of PayPal, refunds normally require 3-4 business days to process and reach your account.
    * For card user, it takes 3-4 business days for us to complete the request. After that time, please refer all inquiries to your card-issuing institution, as the time required to complete the refund may be affected by your institution’s policies and practices.

    Thank you for shopping with miniinthebox.com.

    Sincerely
    Customer Service
    www.miniinthebox.com"

    YanıtlaSil
  11. Bu siteden ilk siparişimi verdim 42 dolar ancak gönderimde sıkıntı çıkmış ve bunu gönderdiker bana daha fazla ürün almak istiyorum ama bu bana ulaşma sıkıntısını nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim

    Alışverişimi paypal üstünden yaptım

    YanıtlaSil
  12. Ben 13 Eylül 2014 tarihinde bir tane 2000LM CREE XM-L T6 5 Modu Zoom LED el feneri + 2x18650 Pil + Araç Şarj ürünü siparişi verdim. Sistemde ürünün 19 Eylül 2014 tarihinde ürünün kargolandığı belirtildi. Ancak ürün elime geçmediği için bende sistem üzerinden 07 Ekim 2014 tarihinde mesaj gönderdim. Bana gelen cevapta ise 27.Ekim 2014 tarihine kadar bekleyin eğer elinize geçmezse bize ulaşın ve biz daha sizin için iadesi veya gemiden gemiye aktarma halledelim şeklinde cevap vermişler. Ben bu ürünün elime ne zaman geçeceğini, hangi kargo şirketi ile geleceğini ve Gümrük Vergisi ödemem gerekiyor mu, bu konular hakkında bir bilgi edinemedim. Bilgisi olan varsa cevap yazarlarsa sevinirim. Şimdiden teşekürler.....

    YanıtlaSil