4 Eylül 2013 Çarşamba

Kurukafalı Tırnaklar

Merhabalar :) 

Uzun süredir yapmak isteyip, yapmak için bi' türlü zaman bulamadığım kurukafalı ojelerimi sonunda tırnaklarıma uygulayabildim. İşin tek zor kısmı kafasını yapmaktı sanırım, birazcık el mahareti istiyor (ki bende pek güzel yapamadım galiba *.*). Onun dışında diğer bütün her şey çok kolayca yapılabilir. Eveet nasıl yapıldığına gelecek olursak;

İlk olarak beyaz ojemizi sürdükten sonra ince fırçayla kurufamızın kafasının şeklini çiziyoruz. Dışta kalan kısımları da siyah renge boyuyoruz.

Daha sonra ince fırçamızla kuru kafamızın ağız kısmını çiziyoruz ve üstüne dikey çizgiler çekiyoruz.

Daha düzgün gözler için noktalama kalemkullanmalıyız, bu yüzden noktalama kalemimizle gözlerimizi yapıyoruz ve daha sonra ince fırçamızla ters kalp şeklinde bir burun yapıyoruz. 


Sonuç olarak ortaya böyle bi' şey çıktı :) Genelde bir şekli bütün tırnaklarıma uygulamayı sevmediğim için sadece iki tırnağıma uyguladım, bana göre fazlası göz yoruyor. Benim kurukafalarımın burnu ters kalp değil de kalp olmuş tabii, romantik kurukafa benimkiler :) Yukarıdaki resimleri videodan çekip hazırladım anlatabilmek için, bir de videosunu izleyeyim diyorsanız TIK :)

Nasıl olduğu konusunda iyi veya kötü yorumlarınızı bekliyorum :)

8 yorum:

  1. Ne kadar güzel olmuş elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. Biraz daha kısa tırnakta daha şık durur. İlk deneme için gayet başarılı olmuş:) devamını bekliyoruz:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle, ilk önce bi' arkadaşıma denedim zaten mükemmel durdu, sonra kendime deneyince çok tuhaf gözüktü gözüme, sonradan anladım ki tırnaklarımın uzunluğu yüzünden böyle duruyormuş :) teşekkürler, yaptıkça eklemeye çalışıyorum :)

      Sil
  3. çok güzel olmuş anlatımında çok güzel :) canım blogumda çekiliş var katılırsan çok sevinirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler :) en yakın zamanda katılırım :)

      Sil
  4. çok yartıcı :) beğendimmmm

    YanıtlaSil