30 Ağustos 2013 Cuma

Geciken Tatilimden Kareler


Çoğu blogger tatilinden kareleri paylaşırken ben evde oturup çekirdek çitliyordum, evin içinde sıcaktan ölmeden önceben de beklediğim tatili yapabildim :) Bu sene şunu anladım ki; tatil demek bol bol para harcayıp eve boş bir cüzdan ile dönmek demekmiş. Ay kitap alayım, ay tişört alayım ay şunu ay bunu derken bütün param bitti tabii. Ama pişman değilim, yazlık yerlerde çoğu şey ucuz oluyor fırsat bu fırsat, ne gördüysem yapıştım :D 

Nereleri gezdiğime gelecek olursak şöyle kısa bir özet geçeyim ben;





Önce Kuşadası'na gittik ailemle beraber. Giden varsa bilir, cennet gibi bir yer Kuşadası, özellikle denizi ayrı bi' güzel. Bu yüzden Kuşadası'nda gezmekten çok denize girdim, marmara bölgesinde yaşayan biri olarak 1 sene boyunca Ege denizine hasret kalıyorum, bol bol keyfini çıkardım yani :) 


  
Bir sonraki durağımız Didim oldu. Geçen sene kaldığımız yere yakın bi' yerde denize girmiştim, bacağımdan ve kolumdan deniz anası sokmuştu, o yüzden bu sene korkumdan giremedim denize ama bol bol gezdim Didim'de :) Eğer yolunuz düşerse Mavişehir'e uğramadan gitmeyin derim. Havası, insanları, evlerin güzelliği ve daha bir çok yönüyle çok sevdiğim bi' yer Mavişehir.


Evimize dönmeden önce Bodrum'u da 
görelim dedik ve günübirlik bir seyahat yaptık Bodrum'a. 2 katlı beyaz evleriyle çok güzel bi' görünüm sergiliyor burası. Açıkçası ben pek sevmedim Bodrum'u. Tamam çok güzel yerler var ama o kadar çok turist var ki bi' ara kendimi turist zannettim *.* Gezdiğim diğer yerlerdeki samimiyeti bulamadım yani :) Ama onun dışında görsel olarak çok güzel bi' yer, ve buradakiler eğlenmesini biliyorlar :)


Bu da Bodrum'da uykusunu böldüğüm kedicik, uyandırınca hiç şirin olmadığını anlayıp yanından uzaklaştım, sevemedik birbirimizi yani :D

2 yorum:

  1. Merhaba;
    Ne güzel bir tatil olmuş öyle :)
    Bodrum'a birkaç sene önce okul gezi yapmıştı da öyle gitmiştim, dediğin gibi gerçekten görsel olarak çok güzel bi yer ^^ Biz gittiğimizde daha sezon açılmamıştı, sakindi ortalık bir de arkadaşlarla olunca çok keyifli gelmişti :)
    Kedileri çok severim ama bu cidden hiç şirin değilmiş ya :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke ben de öyle sakinken ziyaret edebilseydim bodrumu :/
      Ben kedileri genel olarak sevmiyodum, bu kediye bi yakınlık duymuştum, onu da bakışlarıyla söndürdü valla :D:D

      Sil